Over ons

Annalyn’s Boeketten is ontstaan in een relatief kleine dorpswinkel in het Groningse dorp Ten Boer, genaamd Hupsakee.
Het was een kado- en snoepwinkel. Tijdens de avondvierdaagse ontstond het idee om als beloning voor de kinderen: snoep of een bloemetje samen te voegen tot een snoepboeket. Een snoepboeket wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en samengesteld uit geselecteerd snoep gecombineert met allerlei kleuren papier.

Na de verkoop Hupsakee is de verkoop van snoepboeketten voortgezet onder de naam van Annalyn’s Snoepboeketten. Vanaf 1-1-2006 is dit Annalyn’s Boeketten geworden en als zodanig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Groningen.

Het snoepboeket viel zo goed in de smaak, dat al snel naburige dorpswinkeliers vroegen of zij ook snoepboeketten bij ons konden bestellen.Eerst alleen voor de avondvierdaagse, daarna ook voor andere thema’s, zoals valentijnsdag, kerstmis, pasen, moederdag etc. Daarnaast is een snoepboeket ook geschikt voor een verjaardag of voor een persoon die ergens voor geslaagd is.

Inmiddels is het snoepboeket van Annalyn’s Boeketten in heel Nederland verkrijgbaar: o.a. bij warme bakkers, snoepwinkels en bij Jamin. En ook in het buitenland valt deze lekkere tractie in de smaak.

Facebook berichten

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.