Koffie, Thee en Chocoladeboeketten

Net als onze snoepboeketten zijn onze koffie, thee- en chocoladeboeketten volgens een unieke methode gebonden tot een boeket en vervolgens origineel ingepakt in mooi gevouwen papier. Dit geschenk is uitstekend geschikt als cadeau voor volwassenen. Onze koffieboeketten bevatten naast verschillende soorten koffie van hoge kwaliteit, ook ingredienten als noga, koekjes, en suiker. Hierdoor is het zeker een exclusief cadeau, dat met groot gemak de standaard fles wijn of bos bloemen kan vervangen.

Onze theeboeketten bevatten verschillende soorten thee. Zowel theezakjes van het merk Twinings, dus erg lekker, als losse thee van hoge kwaliteit. Hiervoor zit in ieder boeket dan ook een exclusief thee-ei. Daarnaast bevatten deze boeketten ook andere ingrediënten als kaneelstaafjes, noga en koekjes.

Sinds kort maken we ook speciale geboorte-theeboeketten, met roze of blauwe muisjes: een origineel kraamcadeau, voor iedere kraamvisite.

De boeketten worden verpakt in stevig folie, waardoor het een prachtig, luxe geschenk is geworden voor iedere man en vrouw.
In het hart van het koffieboeket hebben we een mooi roosje gebonden, in verschillende kleuren; daardoor krijgt iedere ontvanger gegarandeerd het gevoel heel speciaal te zijn.

Facebook berichten

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.